Zomer inspiratie bij Tuinmeubelland

Beleef de zomer van 2024 bij Tuinmeubelland! Ontdek de nieuwste trends en geef je tuin een hippe make-over. Hier zijn de must-haves voor jouw tuin: We geven je graag wat inspiratie en tips om jouw tuin of buitenruimte om te toveren in zomerse sferen. 

1. Felle kleuren en geuren

Zeg vaarwel tegen pasteltinten en verwelkom felle kleuren! Kies voor uitbundige bloemen en geurige planten op strategische plekken. Geef je tuin én je tuin loungeset die wow-factor met een kleurenexplosie die al je zintuigen prikkelt​.

Begin met een gedurfd kleurenpalet. Denk aan knalroze, feloranje, zonnig geel en intens blauw. Deze kleuren zorgen voor een vrolijke, energieke sfeer. Combineren is key: mix en match verschillende tinten voor een speels en kleurrijk effect.

Geurige planten zorgen niet alleen voor een heerlijke geur, maar trekken ook bijen en vlinders aan. Lavendel, rozen, jasmijn, en kruidige planten zoals munt en basilicum zijn perfecte keuzes.

Tip: Plaats geurige planten op plekken waar je vaak komt, zoals langs paden of bij je terras, zodat je altijd kunt genieten van hun aroma.

Kies tuinmeubels en accessoires die passen bij je kleurrijke tuin. Denk aan felgekleurde kussens, potten en lantaarns.

Voor de leukste accessoires kun je terecht bij onze Tuinmeubelland mega stores, de kasten staan vol met te leuke accessoires om jouw tuin tot in de puntjes mooi aan te kleden!

1

2. Verlichting in de tuin

Verlichting speelt een grote rol in de sfeer van je tuin. Gebruik feestverlichting, lantaarns of solar tuinlampen om je kleurrijke tuin ook 's avonds te laten stralen.

Tip: Hang lichtslingers in bomen of rond je terras voor een magisch effect. Of bekijk eens de parasollampen of parasols met led verlichte baleinen.

In onze Tuinmeubelland mega stores hebben we leuke buitenverlichting te koop, kom snel eens langs om dit te bekijken!

En oja: heb je juist schaduw nodig? Tuinmeubelland verkoopt één van de grootste parasol collecties van Nederland. Kijk bijvoorbeeld eens naar: parasols met voet en hoes >

3. Binnen en buiten verbinden

Breng je binnen- en buitenruimte samen met trendy tuinkamers. Gebruik hoge struiken, hangende planten en sfeervolle verlichting om een gezellige buitenkamer te creëren waar je kunt werken, ontspannen of sporten. Voeg comfortabele meubels toe voor die ultieme chill-vibes. Ook vloerkleden maken jouw buitenruimte helemaal af.

Onze collectie buitenkleden biedt een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen die perfect passen bij iedere tuin of terras. Of je nu houdt van een moderne look met strakke lijnen en neutrale kleuren, of een levendige bohemian sfeer wilt creëren met felle tinten en speelse designs, bij Tuinmeubelland vind je altijd het perfecte vloerkleed.

Of je nu een gezellige hoek wilt creëren voor je ochtendkoffie, een comfortabele plek voor een zomerse barbecue met vrienden, of een knusse zithoek om 's avonds te ontspannen, een buiten vloerkleed zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Combineer het met onze tuinmeubels en accessoires om je buitenruimte helemaal af te maken.

6_1

4. Zomers dineren

Bij Tuinmeubelland begrijpen we dat buiten eten een van de grootste geneugten van de zomer is. Of het nu gaat om een ontspannen ontbijt in de ochtendzon, een gezellige lunch met vrienden of een sfeervol diner onder de sterren, onze mooie grote buitentafels bieden de perfecte setting voor elke gelegenheid. Ontdek onze prachtige collectie tafels van Vironwood, teak, aluminium en Centostone, en creëer jouw ideale buiten-eethoek.

Onze grote buitentafels bieden voldoende ruimte voor al je zomerse diners. Nodig vrienden en familie uit voor een barbecue, geniet van een ontspannen brunch in de zon, of organiseer een sfeervolle avond met kaarslicht. De ruime oppervlakken zorgen ervoor dat iedereen comfortabel kan zitten en genieten van het heerlijke eten en het goede gezelschap.

Bij Tuinmeubelland vind je een uitgebreide collectie buitentafels die perfect passen bij jouw stijl en wensen. Laat je inspireren door ons aanbod en creëer de ultieme buiten-eethoek waar je de hele zomer van kunt genieten. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat jouw zomerse dinerervaring onvergetelijk wordt.

Bezoek Tuinmeubelland en ontdek hoe onze prachtige buitentafels jouw buitenruimte kunnen transformeren. Zomers genieten begint hier!

3

5. Natuurlijke materialen

Bij Tuinmeubelland hebben we de ook één van de tuinmeubeltrends van 2024 voor jou in huis: Dit jaar zien we een sterke voorkeur voor het gebruik van natuurlijke materialen. Stel je voor: teakhouten tuinmeubelen met een prachtige, ruwe, onbewerkte uitstraling, gecombineerd met tuinstoelen en tuinbanken die een elegante rotan look hebben. Deze materialen brengen de warmte en schoonheid van de natuur direct naar jouw buitenruimte. Vul je tuin aan met kleurrijke plaids en andere vrolijke accessoires. Zo tover je jouw buitenruimte om tot een echt zomers vakantieparadijs. Voeg beplanting toe in vrolijke, zomerse kleuren en geniet van rondfladderende vlinders en bijen die het zomerse gevoel compleet maken.

Zomerinspiratie_2024

Kom naar Tuinmeubelland en beleef de zomer nu!

Bij Tuinmeubelland vind je alles wat je nodig hebt om van je tuin een stijlvolle en gezellige plek te maken. Kom langs in onze winkels of bezoek onze website om de volledige collectie te ontdekken en laat je inspireren!

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels

Dit is het populairst bij Tuinmeubelland!

De bezoekers van de Tuinmeubelland website vinden deze opties het leukst: