Dé tuintafel trends van dit moment!

Bij Tuinmeubelland vind je heel veel mooie tuintafels. En het handige is: je kunt zelf je tuinset samenstellen door te kiezen voor een eigen combinatie tussen tuinstoelen en de tuintafel. Het handigste is wel dat je hiervoor naar één van de Tuinmeubelland mega stores komt. Zo kan je ook echt even komen proefzitten en aanvoelen of de hoogte van de stoel past bij de hoogte van de tafel. Online zetten we natuurlijk de hele collectie er goed op. En voor de eerste oriëntatie is het mooi om even de hele collectie tuintafels te bekijken. Wil je weten wat de meest stijlvolle trends zijn van dit moment? Laat je dan hier inspireren door de allernieuwste trends op het gebied van tuintafels. 

Tuintafel trend 1: Tuintafels met een kruispoot

Een fantastische strakke stijl: tuintafels met een kruispoot. Praktisch, omdat de poot nooit in de weg staat. En mooi, omdat de strakke stijl past in een moderne tuin. 

Bekijk hier alle tuintafels met een kruispoot >

91306_91308._1_1

Tuintafel trend 2: Ovalen tuintafels

De ideale combinatie tussen het gemak van een lange tafel en de organische afgeronde vorm: de ovalen tuintafel is een echte aanvulling in het tuintafel assortiment. Deze trend is nu al heel populair!

Bekijk hier alle ovalen tuintafels >

71206vg_sfeer_1_-_kopie

Tuintafel trend 3: Flexibele functionaliteit

Kan je wel wat flexibiliteit gebruiken? Bijvoorbeeld door een tafel uit te schuiven om het groter te maken? Of juist in hoogte te verstellen zodat je een set als lounge én dining kan gebruiken? 

Tuintafel trend 4: Lichte kleuren

Stijlvolle lichte kleuren zijn prachtig en goed te combineren met lichte of naturel kleurige tuinstoelen. Bekijk de Lily - Nola tuinset uit de bovenste afbeelding en laat je inspireren door de lichte kleurstellingen. 

Tuintafel trend 5: Innovatief Centostone ®

Een nieuw materiaal met zeer sterke eigenschappen. Dit innovatieve Centostone van topmerk Garden Impressions heeft een lange levensduur en een unieke uitstraling. 

Bekijk: Centostone tuintafels > 

06346so_58622eg_bonaire_austin-3_1200

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!