SHOWROOM SALE bij Tuinmeubelland

WE ZIJN BEGONNEN: DE SHOWROOM SALE IS VAN START!

De nazomer is in volle gang, en er is geen betere tijd om te genieten van jouw tuin. Maak je buitenruimte compleet met de mooiste tuinmeubelen tegen ongekende prijzen! Onze Showroom Sale biedt kortingen tot wel 70% op diverse sets, zowel online als in onze winkels. Dit is dé kans om jouw droomset te bemachtigen voor een absolute topprijs.

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele loungeset, een stijlvolle eettafel of een gezellige tuinbank, er is voor ieder wat wils. Veel sets zijn nog uit voorraad leverbaar, zodat je meteen kunt beginnen met genieten. In onze megastore vind je bovendien exclusieve showmodellen waarvan er maar één beschikbaar is. OP=OP dus wacht niet te lang!

Profiteer nu van deze unieke kans en zorg dat je tuin er stralend bijstaat voor de laatste zonnige dagen van het jaar. Bezoek ons in de winkel of shop gemakkelijk online en ontdek de geweldige deals van de Showroom Sale bij Tuinmeubelland. Geniet van de nazomer, en doe dat met stijl!

Voorwaarden van de actie:

  • Alleen geldig op de gemarkeerde sets met "showroom Sale label"
  • Outlet en B-keus artikelen zijn uitgesloten
  • Collectie 2025 uitgesloten
  • OP=OP
  • Niet geldig op lopende bestellingen
  • Geen kortingscode, de getoonde prijs is de prijs.

 

Mis deze kans niet!

De End of Summer Sale is tijdelijk en je wilt deze geweldige korting natuurlijk niet missen. Dus waar wacht je nog op? Bezoek snel onze website of kom langs in één van onze winkels. De nazomer is een prachtige tijd van het jaar waarin je nog volop kunt genieten van aangename temperaturen en de laatste zonnige dagen met de comfortabele en stijlvolle tuinmeubelen van Tuinmeubelland.

Tot snel bij Tuinmeubelland, waar jouw droomtuin werkelijkheid wordt!

Tuinmeubelland – bij ons zit je goed!

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels